Skip to main content

De druk in de (bio)medische wereld kan soms hoog oplopen met de vele verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. Zowel docenten als studenten geven wel eens aan prestatiedruk binnen het werkveld te ervaren. Kom bij elkaar en praat erover!

Wat is prestatiedruk en hoe ga je hier mee om? Hoe verhoudt de prestatiedruk tijdens de opleiding zich tot de prestatiedruk later als arts, onderzoeker of apotheker? En was de prestatiedruk 20 jaar geleden anders dan in deze huidige tijd?

Samen met Andrea Evers als geïnterviewde en Wim van Saarloos als moderator schenken wij op 1 juni graag aandacht aan dit onderwerp, waar ruimte zal zijn voor discussie, het stellen van vragen en het delen van ervaringen!

Na afloop is er de gelegenheid om gezellig na te borrelen in de Foyer van Gebouw 3 onder het genot van hapjes en drankjes. Iedereen werkzaam op het gebied van Geneeskunde, Biomedische wetenschappen, Farmacie, Vitality & Ageing, Population Health Management, Klinische Technologie of het onderwijs is van harte welkom!

Aanmelden kan door te mailen naar lidgnk@mfls.nl. 

19:00 - 20:30 
1 juni 2022 
LUMC 
Burumazaal (CZ-6)
met aansluitende borrel in de Foyer van Gebouw 3 vanaf 20:30