Skip to main content

Andy en Terry’s Boomhut telt 52 verdiepingen vol fantastische uitvindingen zoals een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, en nog heel veel meer. Nee maar echt, het is volkomen geschift.

Corona Update 20-12-21: GESLOTEN. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelingen die op 18 december 2021 zijn ingegaan is het museum helaas gesloten. Zodra de voorstelling weer open is zullen we dat hier aangeven. 

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Andy en Terry’s Boomhut is nu zelfs 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur. En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Voorstelling voor kinderen vanaf 7 jaar.