Overslaan en naar de inhoud gaan

Het 15de International Symposium on Materials in the Space Environment gaat over het gebruik en de bescherming van verschillende materialen in de ruimte.

Met de toename van ruimtevaartmissies is het belangrijk dat het materiaal wat hiervoor wordt gebruikt sterk genoeg is. Het 15de International Symposium on Materials in the Space Environment staat in het thema van het beter begrijpen en toepassen van dit soort materiaal. Deelnemers zullen lezingen over verschillende gerelateerde onderwerpen kunnen volgen over atomische zuurstof tot ruimtevaart experimenten van specialisten in het veld. 

Who knows 

Dit congres wordt georganiseerd door het ESA Conference Bureau and ATPI Corporate Events. Het ESA Conference Bureau organiseert cursussen, meetings, workshops, en symposia ondersteund door de European Space Agency.  
ATPI Corporate Events is een event management bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. ATPI regelt onder andere incentivereizen, evenementproductie, en zakelijke bijeenkomsten, maar geeft ook strategisch advies op deze onderwerpen. 

Terrein: Ruimtevaart
Locatie: Naturalis Biodiversity Center, Darwinweg 2, 2333 CR Leiden 
Website