Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe mee aan de ARISE Hackathon 2022! In de hackathon van dit jaar willen we je uitdagen om met creatieve oplossingen te komen voor verschillende vragen.

Wil jij een kans krijgen om het verschil te maken voor onze planeet? Ben jij gek op de natuur en wil je ervoor zorgen dat anderen dat ook worden? Wil je creatief bezig zijn en samenwerken met coole mensen met verschillende achtergronden? Dan ben je bij de ARISE Hackathon op de juiste plaats!

Bij ARISE draait alles om de diversiteit van onze natuurlijke soorten. We verliezen ze in rap tempo in de huidige biodiversiteitscrisis.
Maar hoe stoppen we dit? In de hackathon van dit jaar willen we jullie uitdagen om ons versteld te doen staan met creatieve oplossingen die onze hoofdvraag beantwoorden: Hoe maken we de impact van biodiversiteit zichtbaar? Of: welke tools moeten worden ontwikkeld zodat iedereen de impact of voordelen van biodiversiteit kan meten?

Heb je interesse om mee te doen aan de ARISE Hackathon? Wil je meer weten over hoe het werkt, wat je moet doen, hoe je teamgenoten kunt vinden? Klik hier voor meer informatie.