Overslaan en naar de inhoud gaan

Avondje Sterrewacht over de Maan door Werkgroep Leidse Sterrewacht (WLS). Vandaag een lezing door Lex Scheers.

De WLS houdt elke maand, behalve in de zomer, een leuke en interessante lezing voor volwassenen met aansluitend de mogelijkheid om samen met een rondleider van de WLS de koepels te bezoeken en door de telescopen te kijken. Op 10 maart gaat de avond over de Maan, godin van de Nacht, gegeven door Lex Scheers.

Tijd: van 20.00 - 22.30 uur.

Locatie: Oude Sterrewacht, Sterrenwachtlaan 11, 2311 GP Leiden.

Entree:  € 4,- p.p. inclusief koffie, thee of limonade. Kaartjes kunnen aan de deur gekocht worden. Aanmelden kan door hier te klikken.  Er kunnen maximaal 60 bezoekers deelnemen dus wees er snel bij!

Voor mindervaliden kan na afspraak, (opgeven bij aanmelding of ruim van tevoren een e-mail sturen), de toegang tot de Leidse Sterrewacht worden geregeld. Er is binnen in het gebouw een lift beschikbaar. Indien de mobiele hellingbaan bij de voordeur, naar de lift nodig is geeft u dat a.u.b. ook op bij het aanmelden, zodat we er rekening mee kunnen houden. Helaas is het voor mindervaliden niet mogelijk om de koepels te bezoeken: die zijn alleen via steile en redelijk smalle en bochtige trappen te bereiken.