Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkgroep Leidse Sterrewacht organiseert elke maand een leuke interessante lezing. Vanavond gaat de lezing over 'is sterrenkunde een enge wetenschap'.

De WLS houdt elke maand, behalve in de zomer, een leuke en interessante lezing voor volwassenen met aansluitend de mogelijkheid om samen met een rondleider van de WLS de koepels te bezoeken en door de telescopen te kijken. Deze avond staat in het teken van: Is sterrenkunde een enge wetenschap.

Locatie: Oude Sterrewacht, Sterrenwachtlaan 11, 2311 GP Leiden

Tijd: van 20.00 uu .- 22.30 uur

Entree: € 4,- p.p. inclusief koffie, thee of limonade. Kaartjes kunnen aan de deur gekocht worden. Aanmelden via deze link

Voor mindervaliden kan na afspraak, (opgeven bij aanmelding of ruim van tevoren een e-mail sturen), de toegang tot de Leidse Sterrewacht worden geregeld. Er is binnen in het gebouw een lift beschikbaar. Indien de mobiele hellingbaan bij de voordeur, naar de lift nodig is geeft u dat a.u.b. ook op bij het aanmelden, zodat we er rekening mee kunnen houden. Helaas is het voor mindervaliden niet mogelijk om de koepels te bezoeken: die zijn alleen via steile en redelijk smalle en bochtige trappen te bereiken.