Overslaan en naar de inhoud gaan

CDDF strijkt met haar jaarlijkse internationale congres neer in Noordwijk. Het thema van de editie van dit jaar is 'Towards a Collaborative Future in Patient Access'.

UPDATE: Het Cancer Drug Development Forum zou haar jaarlijkse congres in Noordwijk organiseren. Door de pandemie verschuift het congres naar een online editie.

Leiders op het gebied van innovatieve ontwikkeling van kankertherapie uit de hele wereld komen samen op dit forum. Dit zijn medische onderzoekers, vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie, vertegenwoordigers van regelgevende instanties en belangengroepen voor patiënten. Zij bespreken recente en toekomstige uitdagingen van het vakgebied. Dit jaar is het thema van het congres ‘Towards a collaborative future in patient access’.

Who knows?

CDDF
De Cancer Drug Development Forum is een neutraal platform dat interactie stimuleert tussen partijen werkzaam in kankerbestrijding. Zij vergemakkelijkt samenwerkingen tussen belanghebbenden en probeert de efficiëntie bij de ontwikkeling van kankergeneesmiddelen te vergroten.

Meer informatie over de CDDF Annual Conference 2022 is te vinden op de website van CDDF.