Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens een online college neemt studentdocent Cathelijn je mee in de bekende zaak van Willem Holleeder.

In dit college vertelt studentdocent Cathelijn over de Heineken ontvoering. Hoe kan het dat deze zaak zo beroemd is geworden? Ook neemt zij ons rechtssysteem onder de loep. Wist u dat een crimineel niet altijd berecht kan worden? Wat voor invloed heeft dit op de samenleving? En op de dader zelf? Ziet hij nu overal een uitweg in, of schrikt een rechtszaak al voldoende af...?

Dit college wordt georganiseerd door Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Het college vindt plaats via zoom. Nog nooit zoom gebruikt? Geen nood, je ontvangt bij aanmelding een concrete handleiding die je stap voor stap laat kennismaken met zoom. Heb je vragen over zoom tijdens het college? Dan staat er een hulplijn voor je klaar.

Over studentdocent Cathelijn:

Cathelijn heeft sociaal Juridische dienstverlening gestudeerd aan de hogeschool Leiden. Momenteel studeert zij in Oslo een een master aan de Oslo Metropolitan University. Naast het volgen van de master speelt zij ook op het hoogste niveau basketbal voor Ullern 56 in de Kvinne League. Ze heeft met veel plezier haar college vanuit het mooie Olso.

Locatie: Online. Aanmelden kan via de website. De registratie sluit op 27-07 om 17:00.

Tijd: 19.00 - 20.00 uur 

Entree: Gratis.

Het online college wordt in het Nederlands gegeven.

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan is in 2014 opgericht door Enny van Arkel en Ilse Nieuwland. Beide waren werkzaam in de ouderenzorg en signaleerden een grote behoefte onder senioren aan meer cognitieve uitdaging. Ook wilden zij bijdragen aan een structurelere verbinding tussen generaties. Inmiddels is OGJG uitgegroeid tot een landelijke organisatie met een bereik van tienduizendenden ouderen.