Overslaan en naar de inhoud gaan

In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Vogels vliegen over, een rups knabbelt aan een blaadje. Een verhaal zonder woorden, waarin wordt stilgestaan bij de magie die aanwezig is in ieders tuin. Jeugdvoorstelling (1-7 jr).

In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Vogels vliegen over, een rups knabbelt aan een blaadje, een plant steekt voor het eerst zijn hoofd voorzichtig boven de grond uit en verandert langzaam in een steeds groter wordende, geurende bloem. Maar wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. Wat eerst de stille geurende bloem was, verandert opeens in een brullende zonnebloem!

De Wondertuin is een voorstelling over de groei – en veranderkracht in de natuur, geschikt voor kinderen van 1 - 7 jaar. Een verhaal zonder woorden, waarin stil gestaan wordt bij de magie die aanwezig is in ieders tuin. Bijzondere verschijnselen in de natuur worden daarbij uitgelicht: denk aan de metamorfose van rups naar vlinder, van zaadje naar ontkieming, van storm en regen naar zonneschijn en vogelzang. Vol verwondering kunnen ze genieten van het magische schouwspel van de tuin en zijn prachtige muziek. Voor de oudsten binnen deze groep openen de groei- en veranderprocessen in de natuur een schat aan ontdekkingen en nieuwe kennis.