Overslaan en naar de inhoud gaan

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk rondom het thema Gelijke kansen? Leer JES kennen! Doe mee met de Gelijke Kansen Quiz of vind de dromen van kinderen in de JES Dromenvanger.

Ieder kind recht op ontwikkeling. Dat is de missie van Stichting Jeugd en Samenleving Rijnland (JES). JES werkt vanuit de overtuiging dat kinderen en jongeren gelijke rechten hebben op kansen, in het onderwijs en in de samenleving. JES wil deze kansen vergroten met ondersteunende, aanvullende en verrijkende programma’s voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar én hun ouders.  

In de JES-dromentent hangen de dromen van ‘onze’ kinderen. JES koppelt enthousiaste vrijwilligers aan kinderen en gezinnen. Zo helpen zij de kansenongelijkheid te verkleinen en de dromen van ‘onze’ kinderen waar te maken. Kom jij in de JES-tent met ons kennismaken? We vertellen je graag meer over wat jij met een uurtje per week kunt betekenen voor 'onze' kinderen en gezinnen!   

Speel de Gelijke Kansen Quiz met ons en verdien een lekker Leids koekje! In de tent zijn kinderen en vrijwilligers van de JES-programma`s aanwezig aan wie je al je vragen kunt stellen over vrijwilligerswerk bij JES. Eyecatcher is onze JES Dromenvanger, waar de dromen van ‘onze’ kinderen aan hangen. Schrijf jouw droom op en hang 'm in onze dromenboom! Bij een match nemen we contact met je op om te bespreken hoe jij je wil inzetten voor gelijke kansen voor kinderen. Zien we je de 21e? Tot dan!

Deze activiteit is Nederlandstalig.

Locatie: Grasveldje bij het LUMC, Level en Poortgebouw 

Tijd: 16.00 - 18.00 uur

Entree: Gratis