Overslaan en naar de inhoud gaan

Expert class over het belang van governance-strucuur.

Corporate governance-structuur voor startende ondernemingen moet de rollen, bevoegdheden en timing bij belangrijke bedrijfsbeslissingen tussen aandeelhouders, bestuurders en de CEO vaststellen. Maar als er in het hele bedrijf een gebrek aan governance-structuur is, kan dat een negatief effect hebben op het succes van het bedrijf. Zo kan het bijvoorbeeld veel moeilijker zijn om financiering van investeerders aan te trekken.

In deze expertclass wordt ingegaan op het belang van een bestuursstructuur. Wat zijn de criteria voor een sterke governance structuur en wat zijn de rollen van de CEO, het management team en de bestuursleden. Ook de planning en tijdlijn voor de evolutie van de governance in de verschillende fasen van de onderneming zullen worden besproken. Dit onderwerp zal worden behandeld vanuit verschillende perspectieven en sprekers waaronder ondernemers, investeerders en ervaren bestuursleden.

Het expert class programma is op een interactieve manier opgezet zodat de deelnemers ook de mogelijkheid hebben om hun eigen vragen in te brengen en problemen te bespreken die zij tegenkomen in hun eigen (start-up) bedrijf en/of business case. De expert class geeft ook de mogelijkheid om het netwerk van de deelnemers te verbreden. 

Meer informatie over de conferentie en hoe je je kunt aanmelden vind je door hier te klikken.

Datum: 24 februari 2022

Tijd: van 13.00 uur - 18.00 uur

Locatie:  Loyens & Loeff, Parnassusweg 300, 1081 LC Amsterdam