Overslaan en naar de inhoud gaan

Het wordt een middag om nooit meer te vergeten met twee lezingen in de ochtend voor zorgprofessionals en mantelzorgers. Gevolgd door een onvergetelijke middag voor ouderen/senioren met muziek en dans!

Er worden twee lezingen in de ochtend gegeven en later op de middag wordt er een ontmoeting voor ouderen en senioren georganiseerd.

Ochtend

In de ochtend zal er een welkomstwoord zijn van wethouder Ruud Bouter gevolgd door een lezing van hoogleraar ouderengeneeskunde LUMC Gerard Jan Blauw over oorzaken en behandeling dementie. De tweede lezing zal gegeven worden door Machgiel Bakker over muziek als communicatiemiddel voor dementerenden. Muziek als Middel, muziek op maat. 

Middag

Een dag om nooit te vergeten met de magie van muziek en dans voor ouderen en senioren. Er wordt muziek uit oude doos gedraaid en een dansworkshop gegeven door Yvonne Schrijver. 

Deze activiteit wordt georganiseerd door  Gemeente Zoeterwoude en Werkgroep dementievriendelijk Zoeterwoude. 

De ochtend activiteit is bedoeld voor zorgprofessionals en mantelzorgers. De middag activiteit is voor ouderen/senioren.

Locatie: Ochtend Eendenkooi Kooikerspad 1 Zoeterwoude Rijndijk  /  Middag: Muziekcentrum Schenkelweg 6 Zoeterwoude dorp 

Tijd: Ochtend: 09.00 - 11.30 uur  /  Middag: 14.00 - 16.00 uur

Entree: Gratis. Aanmelden voor het ochtendprogramma kan door te mailen naar c.van.loon@zoeterwoude.nl. Voor het middagprogramma is aanmelden niet nodig.

Deze activiteit is Nederlandstalig.