Overslaan en naar de inhoud gaan

Weet jij wat je moet doen als iemand een hartstilstand heeft? Leer het tijdens de EHBO workshop van EBHO professionals. Elke seconde telt, een workshop die écht het verschil kan maken.

Een hartstilstand is levensbedreigend. Snel handelen is hierdoor erg belangrijk. Maar welke handelingen? Hoe vervelend is het als je bij het slachtoffer komt en niet weet wat je moet doen?

Vandaag leggen EHBO professionals het allemaal uit tijdens de workshop reanimatie/AED. Er wordt uitgelegd hoe je moet handelen, er worden demonstraties gegeven en er is een mogelijkheid om zelf te oefenen. De workshop reanimatie/AED worden gegeven door Will van der Laan, met behulp van leden van de EHBO vereniging. 

Will is al meer dan 20 jaar  EHBO instructeur, hij vindt het leuk om mensen te leren hoe te handelen bij ongevallen, wonden en vooral wat te doen bij iemand met een hart/ circulatie stilstand. 

Tijdens de workshop wordt er verteld wat je moet doen bij een hart/circulatiestilstand van een volwassenen, junior en een baby. Er wordt verteld wat een reanimatie precies is, wat een AED is en waar de afkorting voor staat en hoe je het gebruikt.

Bij deze workshop zullen er ook reanimatiepoppen aanwezig zijn ( volwassenen, junioren en baby’s) 

Zien we jou bij deze levensingrijpende workshop?

Locatie: Wijkcentrum “de Kooi”, Driftstraat 49, 2315CD Leiden.

Tijd: 11 .00 - 15.00 uur

Entree: De activiteit is gratis. Aanmelden is niet nodig. De activiteit vindt plaats op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.

De workshops zijn Nederlandstalig, maar wanneer er naar gevraagd wordt kunnen deze ook in het Engels gegeven worden.