Overslaan en naar de inhoud gaan

Het ERC-project 'Food Citizens?' is een vergelijkende analyse van het groeiende fenomeen in Europa: collectieve voedselvoorziening. Tijdens dit (online) CADS research seminar zal hoofdonderzoeker Cristina Grasseni tussentijdse resultaten presenteren.

Het research seminar is in het engels en gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Vooraf registreren via deze link. Meer informatie over het seminar is hier te vinden (in het Engels).

Who knows?
Het team van het project ‘Food citizens? Collective food procurement in European cities: solidarity and diversity, skills and scale’ heeft twee postdocs (Robin Smith en Federico De Musso), drie Ph.D. kandidaten (Ola Gracjasz, Maria Vasile en Vincent Walstra) en twee onderzoeksassistenten (Hanna Stalenhoef en Marilena Poulopoulou) die werken met hoofdonderzoeker Cristina Grasseni.

Cristina Grasseni
Cristina Grasseni is hoogleraar Culturele Antropologie. Zij heeft vanuit het ERC-project 'Food Citizens?' ook een bijdrage geleverd aan de vorige editie van ESOF in 2020 in Trieste.