Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je verrassen door bijzonder gedanste verhalen met een beetje magie. Laat je meenemen naar Dort wo die Blumen blüh’n, gespeeld door theatergroep Domino.

Heimwee is een moderne dansvoorstelling waarin persoonlijke verhalen van de acteurs een belangrijke rol spelen. Er wordt solo gedanst, een duet en dan weer samen. Herinneringen worden gekoesterd en zullen een glimlach op je gezicht toveren. Een warm gevoel van binnen is gegarandeerd.

Wat begon bij heimwee naar de moedertaal van de van oorsprong Zwitserse choreografe Claudia Flameling, eindigde in een choreografie van verschillende verhalen van de spelers van theatergroep Domino. Al hun verhalen in relatie tot heimwee zijn als het ware in een 'black box' gestopt. Een grote zwarte kast op het podium.

Who knows

Theatergroep Domino bestaat uit 19 acteurs en actrices met een beperking en drie regisseurs. De groep traint drie dagen in de week en treedt regelmatig op. Domino maakt gemiddeld één grote productie per jaar, en soms zelfs twee. De voorstellingen steunen op een combinatie van humor en drama. Voor Leiden European City of Science maakten ze samen met Roos-Marijn Kinkel, filmmaker Michiel Keller en theatermakers Roggeveen &Olijerhoek het succesvolle 'Nieuw Licht', een tv-programma over bijzonder wetenschappelijk onderzoek.

Deze activiteit is Nederlandstalig

Locatie: Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden

Tijd: 20.00 uur

Entree: De prijs van een kaartje is €12,50 en te reserveren per mail naar domino.scheltema@gemiva-svg.nl

Komt de datum voor jou niet uit? Niet getreurd, de voorstelling speelt zich af op de volgende momenten:

  • 24 november 14.30 uur
  • 25 november 20.00 uur
  • 2 december 20.00 uur
  • 3 december 20.00 uur