Overslaan en naar de inhoud gaan

Congres over de verschillende technische disciplines die te maken hebben met lucht-, ruimte- en landtransport.

Het doel van de conferentie is het bevorderen en faciliteren van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen de verschillende technische disciplines rondom lucht-, ruimte- en landtransport. Hierbij komen ontwerp-, ontwikkeling-, montage-, integratie- en verificatieaspecten aan de orde. 

De laatste tijd profiteren grotere productievolumes van Industry 4.0-technologieën. Digitalisering en automatisering van de productie, 'slimme fabriek', additieve en geavanceerde productie, cyberbeveiliging, virtueel testen en op big data gebaseerde proces- en kwaliteitscontrole komen geleidelijk de productieketen binnen voor high-end technologiedomeinen. 

Door de productiegemeenschap van ruimtevaart-, luchtvaart- en landtransporttechniek samen te brengen, zullen de kruisbestuivingsmogelijkheden worden gemaximaliseerd en een intersectorale technische en commerciële uitwisseling wereldwijd worden bevorderd. Bovendien zullen ook certificerings- en normalisatie-instanties in de relevante sectoren vertegenwoordigd zijn.

Terrein: Space and technology
Locatie: Online 
Website