Overslaan en naar de inhoud gaan

Op 27 september 2022 wordt de tweede editie van Leiden Drug Development Conference (LDDC) georganiseerd door het LUMC, Universiteit Leiden, Janssen, Galapagos en TNO.

Welke technologieën en innovaties zullen het onderzoek naar en de ontwikkeling van geneesmiddelen in de toekomst radicaal veranderen? En hoe kunnen we geneesmiddelen en vaccins maken, terwijl de omstandigheden waarin we dat doen, verslechteren? We willen het hebben over de complexiteit van de ontwikkeling, productie en distributie van geneesmiddelen.

Computationele wetenschap, preventie, federatieve datanetwerken en anti-infectiemiddelen. De toekomst van geneesmiddelenontwikkeling is het belangrijkste onderwerp op de agenda. Tijdens deze conferentie vertellen vooraanstaande wetenschappers en professionals u het laatste nieuws op hun onderzoeksgebied. En onze keynote spreker Paul Stoffels (CEO Galapagos) zal zijn visie geven op het onderwerp.

Het doel is om bedrijfsleven en wetenschap actief met elkaar te verbinden, te ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken en samen te werken aan de toekomst van life sciences en gezondheid.

Locatie: ECC Leiden, Haagse Schouwweg 10, Leiden

Tijd: 09.00-17.00 uur

Entree: Gratis! Registreren kan via de website: www.hyphenprojects.nl/lddc/ 

De voertaal van dit congres is Engels. Voor meer informatie kijk op de webiste: www.hyphenprojects.nl/lddc/