Overslaan en naar de inhoud gaan

Op maandag 11 juli staat Leiden European City of Science in het teken van Muurformules. Een dag die begint met wandelingen langs de diverse muurformules, en die eindigt met een zeer bijzondere voorstelling in Scheltema.

Speciaal voor dit evenement maakte de Leidse band The Stream een nieuwe show, genaamd Nature Calls.

De inspiratie voor de muziek werd geput uit de vele muurformules die Leiden rijk is en de ideeën daaromheen. En wie deze orkestrale pop/rock band eerder gehoord en gezien heeft zal het ongetwijfeld weten, er is nog meer… Het muziekprogramma, bestaande uit maar liefst 20 songs, zal namelijk worden voorzien van enkele live demonstraties van echte natuurkundige experimenten uitgevoerd door Rino. Om het multidisciplinaire spektakel compleet te maken werkte The Stream samen met Lennard van der Valk, die er zijn fantastische projecties aan toe voegt.

Tijdens deze voorstelling neemt The Stream u mee in een reis vol verwondering, van de onvoorspelbaarheid van de kleinste deeltjes tot de grootsheid van het heelal. En, zonder van te voren al te veel te verklappen; ze gaan eruit met een knal!

Koop je tickets hier!
Tickets zijn 5 euro voor mensen met een studentenkaart of CJP-pas. 
Een gewone ticket is 7,50!