Overslaan en naar de inhoud gaan

NAVITEC 2022 is een open forum met erkende experts voor iedereen die zich bezighoudt met ruimte- en aardse navigatietechnologie.

NAVITEC 2022 is een internationaal open forum waar ontwerpers, gebruikers, ontwikkelaren, universiteiten, en bedrijven die zich bezighouden met aardse- en ruimte-navigatie technologieën samen kunnen komen. NAVITEC 2022 biedt zes uitdagende onderwerpen aan, elk begeleid door een internationaal erkende expert op dat gebied. Voor elk onderwerp zal er een technische sessie en een panelgesprek zijn.  

Who knows
De organisatoren van dit congres zijn ESA-ESTEC en ATPI Corporate Events. 
ESTEC, ook wel European Space Research and Technology Centre, is de grootste locatie en het technisch hart van de European Space Agency (ESA). De 22 lidstaten van ESA werken samen om een breed scala aan ruimtevaartdoelen te realiseren, waarvan vele projecten worden ontworpen op ESTEC.  
ATPI Corporate Events is een eventmanagementbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. ATPI regelt onder andere incentivereizen, evenementproductie, zakelijke bijeenkomsten en geeft ook strategisch advies op deze onderwerpen.  

Terrein: navigatie, ruimtevaart, wetenschap
Locatie: ESA-ESTEC, Keplerlaan 1, 2201 AZ Noordwijk en online
Website