Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Together more sustainable’ is het thema van de Netherlands Process Technology Symposium over onderzoek in duurzame technologieën.

Het Netherlands Process Technology Symposium, of NPS17, heeft als doel om duurzame technologieën te verbinden met de samenleving, industrie, en ondernemingen. Tijdens dit symposium kunnen deelnemers netwerken en kennis opdoen van ingenieurs uit verschillende landen. Onder het thema ‘Together more sustainable’ zijn er keynote speeches, parallelsessies, en een panelgesprek over circulariteit, waterprocessen, en soortgelijke onderwerpen in het thema van duurzaamheid. 

Who knows 

De organisatoren van dit congres zijn ISPT en TU Delft.  
Het ISPT, ook wel Institute for Sustainable Process Technology, is het leidende instituut voor innovatie in de procesindustrie. ISPT werkt samen met ondernemers, industrie partners, onderzoeksinstituten, universiteiten, NGOs, en overheid.  
De Technische Universiteit Delft is de oudste en grootste technische universiteit van Nederland. Daarnaast organiseert en host de TU Delft congressen, symposia, en andere wetenschappelijke bijeenkomsten.  

Terrein: Duurzaamheid, energie, circulariteit 
Locatie: TU Delft, Mekelweg 5, 2628 CD Delft 
Website