Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe werkt motivatie in de hersenen? Hoe kunnen we pestprogramma’s verbeteren? Hoe komen die antwoorden bij leerkrachten terecht? Vier vier jaar aan successen, online vanuit Studio Wibar tijdens het eindsymposium van het NeurolabNL Startimpuls programma.

In het Startimpuls programma, onderdeel van de route NeurolabNL, is de afgelopen vier jaar onderzoek gedaan naar de praktische toepassingen van hersen- en gedragsontwikkeling in het onderwijs en de veiligheid van jongeren. Tijdens het eindsymposium worden de eindresultaten gepresenteerd. Met keynotes van (internationale) sprekers wordt de dag voorgezeten door pedagoog, presentator en trainer Minchenu Maduro.

Alle onderzoekers, maatschappelijke partners en geïnteresseerden zijn welkom om de successen van afgelopen vier jaar te komen vieren. Het evenement is online bij te wonen via een professionele live-stream vanuit Studio Wibar in Leiden. Om zo veel mogelijk met elkaar in gesprek te gaan zullen we o.a. de chatfunctie gebruiken en een aparte interactieve sessie. Deze activiteit is in het Nederlands.

Registreren kan gratis via deze link.

Voor meer informatie over het programma klik hier.


Who knows?

Minchenu Madura
Minchenu studeerde af als pedagoog en heeft daarna aan de kleinkunstacademie gestudeerd om als dramadocent aan het werk te kunnen. Al ruim twintig jaar geeft Minchenu les op verschillende niveaus, van speciaal onderwijl tot colleges op hogescholen. Als trainer, pedagoog en presentator weet Minchenu Madura mensen te inspireren, in beweging te brengen en hun grenzen te verleggen. De vraag waar Minchenu zich haar loopbaan mee bezig heeft gehouden is ‘Hoe krijg je mensen aan het leren?’.