Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe houd je je goede voornemens vol? Leer het tijdens de online presentatie van Hanno Pijl, georganiseerd door de LUMC Campus Den Haag

Vanwege de nieuwe coronamaatregelingen zal dit programma online plaatsvinden in plaats van fysiek.

Hoe gezond ben jij? Heb je goede voornemens voor dit jaar? En zo ja, hoe houd je die vol? En waarom is gezond leven eigenlijk zo belangrijk? Vandaag staan deze vragen centraal tijdens een online presentatie, georganiseerd door de LUMC Campus Den Haag.

Qua gezondheid zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. LUMC professor Hanno Pijl geeft deze middag een live presentatie over leefstijlgeneeskunde: wat is dat, waarom is het nodig en hoe doen we het. Via een chatfunctie kun je laagdrempelig vragen stellen aan Prof. Dr. Hanno Pijl. Ook hoor je meer over wat er op de LUMC Campus Den Haag al gebeurt om Den Haag een steeds gezondere stad te maken. En vooral hoe we dat met jou samen willen doen!

Wil je de activiteit bijwonen? Registreer dan snel via deze registratielink. Vul je naam en e-mailadres in. Vervolgens ontvang je direct op het opgegeven e-mailadres een gepersonaliseerde ZOOM link. Gebruik de link op 18 januari 2022 om 16.30uur om in te loggen. Deelname is uiteraard gratis.

Vergeet vooral niet om vooraf een kijkje te nemen op de website www.gezondmeten.nl

Tot de 18e!

Who knows

Prof.dr. Hanno Pijl

Hanno Pijl is internist-endocrinoloog op de afdeling Interne Geneeskunde en hoogleraar diabetologie. Als hoogleraar in de diabetes heeft Hanno zich gespecialiseerd in de neuro-endocrine regulatie van diabetes en overgewicht.