Overslaan en naar de inhoud gaan

5 kersverse doctoren gaan in op van alles over ouderengeneeskunde. Wat is er nodig om de ouderenzorg te verbeteren en hoe kunnen geriatrische patiënten beter worden geholpen?

Onze samenleving bestaat uit steeds meer ouderen. Hoe moet de zorg daarmee omgaan? In dit besloten symposium gaan Betty Birkenhäger, Maartje Klapwijk, Anouk Kabboord, Annelore van Dalen-Kok en Bistra Veleva in op allerlei aspecten van de ouderenzorg. 
Zo zal en onder andere gesproken worden over de revalidatie van ouderen met meerdere aandoeningen, omgaan met dementie en het effect van UV-licht op de stemming van ouderen met dementie. 

De 5 artsen zullen vertellen over hun onderzoeken naar de levenskwaliteit en zorg voor ouderen. Daarnaast zullen zij uitleggen hoe hun onderzoeken in de praktijk kunnen bijdragen aan de samenleving en de zorg. 

Het symposium zal worden gehouden in de Burumazaal in het LUMC te Leiden. Geïnteresseerden worden vanaf 16:30 ontvangen met een hapje en een drankje en kunnen ook om 20:00, na afloop, nog een versnapering verwachten. 

Als je het symposium wilt bijwonen, kost dat je helemaal niets! Wel moet je onderdeel uitmaken van een van de volgende bedrijven: Argos Zorggroep, Florence, Laurens, Marente, Saffier, Topaz, WoonZorgcentra Haaglanden, Pieter van Foreest, Zonnehuisgroep Vlaardingen, Aafje, ActiVite, HWW Zorg of het LUMC zelf. 

Ben jij onderdeel van een van die instanties en geïnteresseerd in dit symposium? 
Meld je dan aan via

https://forms.lumc.nl/lumc2/OpOnderzoekVPH

LUMC Burumazaal
Hippocratespad 21, 2333 ZD Leiden
17:00 - 20:00 (ontvangst vanaf 16:30)