Overslaan en naar de inhoud gaan

De Quantitative Systems Pharmacology Conference zal focussen op nieuwe computationele en experimentele benaderingen in de kwantitatieve systeemfarmacologie.

De Quantitative Systems Pharmacology Conference, ook wel QSPC2022, geeft jonge en gevestigde wetenschappers de kans om hun kennis en inzichten over opkomende computationele en experimentele benaderingen in het veld te delen en te discussiëren over farmacokinetiek en -codynamiek. De conferentie zal deelnemers onder andere lezingen, poster presentaties, en netwerkmogelijkheden aanbieden. 

Both young and established scientists gather to discuss emerging computational and experimental approaches in the field of quantitative systems pharmacology and mechanism-based or physiologically-based pharmacokinetics and pharmacodynamics.  

Who knows
Dit congres wordt georganiseerd door de Universiteit Leiden en de Federation for the Advancement of Systems Pharmacology.
De Universiteit Leiden is een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Onder het motto ‘Bolwerk van Vrijheid’ zet de universiteit zich in voor het ontwikkelen, verspreiden, en toepassen van wetenschappelijke kennis.  

De Federation for the Advancement of Systems Pharmacology is een federatie die zich inzet voor de bevordering van kwantitatieve systeem farmacologie.  

Terrein: (Kwantitatieve systeem) farmacologie 
Locatie: Stadsgehoorzaal Leiden, Breestraat 60, 2331 CS Leiden 
Website: https://www.qspc.eu/qspc2022