Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke ochtend tussen 08.00 en 09.00 begin je de dag met Radio Weetlust op Sleutelstad FM (99.6 FM). Het onderwerp van vandaag is AFVAL. Met Remy Verbeek, docent Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden en voorzitter Maatschappelijke impact.

Elke ochtend tussen 08.00 en 09.00 begin je de dag met Radio Weetlust. Blik met ons terug op de dag ervoor, of kijk vooruit naar wat er komen gaat. Activiteiten worden besproken en experts en liefhebbers aan het woord. Vandaag is het onderwerp AFVAL. Lucien Geelhoed spreekt Remy Verbeek, docent Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden en voorzitter Maatschappelijke impact. Het doel van de commissie is dat de commerciële economie studenten op te leiden tot HBO professionals die impactvolle oplossingen realiseren vanuit duurzaamheid (de SDG's) en circulariteit.

Daphne Bulte, 4e jaars student commerciële economie, schuift ook aan. Zij helpt bij het organiseren van de Kennis door de Wijken activiteit van vandaag. 

Ben je graag als eerste op de hoogte? Tune dan in tussen 08.00 en 09.00 op SleutelstadFM (99.6 FM, online of luister de uitzending via je tv: Ziggo via kanaal 46 en KPN via kanaal 1421).