Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer weten over VIRUS? Tune in op Radio Weetlust, elke ochtend tussen 08.00 en 09.00 uur op SleutelstadFM (99.6 FM).

Radio Weetlust, dé Leidse radioshow van 2022! Word elke ochtend wakker met Lucien Geelhoed en luister naar experts over het dagonderwerp, wat er allemaal gebeuren en over de wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van het onderwerp van de dag.

Het onderwerp van vandaag is heel besmettelijk, we hebben het namelijk over VIRUS. Om te weten of het over het computer virus gaat of juist over corona luister je tussen 08.00 en 09.00 naar de radioshow. Met Peter van der Wijden, docent/onderzoeker binnen het lectoraat en de specialisatie Forensisch ICT van de Hogeschool Leiden. Het andere besmettelijke virus wordt belicht door Eric Snijder, moleculair viroloog bij de afdeling medische microbiologie van het LUMC.

Aflevering gemist? Luister hem hier terug  De rubriek van Chel 'Wetenschap in de Media' moest vandaag even plaats maken voor het gesprek met de twee studio gasten. Niet getreurd, je kunt de rubriek hier terugluisteren.

Luister dagelijks naar Radio Weetlust op SleutelstadFM (99.6 FM, online of luister de uitzending via je tv: Ziggo via kanaal 46 en KPN via kanaal 1421).