Overslaan en naar de inhoud gaan

Geïnteresseerd in wetenschap in de breedste zin des woords? Kom naar het Science Café Leiden! Vanavond met Prof. Jan Willem Erisman over de achtergronden van de stikstofcrisis en oplossingen.

Geïnteresseerd in wetenschap in de breedste zin des woords? Zin om meer te weten te komen en in discussie te gaan over controversiële onderwerpen in de wetenschap? Onder het genot van een drankje en in een gezellige, informele sfeer? Dan is het Science Café Leiden iets voor jou. In een Science Café kom je alles te weten over een onderwerp uiteenlopend van ‘kernenergie’ tot ‘de nieuwe spelling’. Nadat één of meerdere wetenschappers over het onderwerp hebben verteld, is er tijd om vragen te stellen en mee te discussiëren. Met live muziek of een uitgesproken column, altijd gezellig, informeel en gratis toegankelijk.

Programma 8 maart: Deze avond zal Prof. Jan Willem Erisman ingaan op de achtergronden van de stikstofcrisis en aangeven wat mogelijk oplossingsrichtingen zijn. Na de pauze kan hierover met hem gediscussieerd worden.  Voorafgaand aan de lezing en in de pauze tussen lezing en discussie treedt het singer-songwirter duo JD&Co op.

Tijd: 19.40 - 22.00 uur

Locatie: Scheltema, Marktsteeg 1, 2312CS Leiden

Entree: Gratis

Meer info op de website.