Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens Leiden City of Science 2022 gaat SmB iets doen wat ze nog nooit eerder hebben gedaan - ze organiseren een Science Quiz!

LET OP: Dit evenement is volledig Engelstalig.

Elke tweede donderdag van de maand organiseert Science meets Business (Smb) het SmB cafe. 3 sprekers die onderdeel uitmaken van de wetenschaps-en-businesswereld vertellen iets voor een enthousiast publiek. 

SmB zou SmB niet zijn als ze gewoon de standaard pubquiz-vragen over data, namen en willekeurige feitjes zouden vragen. In plaats daarvan focust deze quiz op out-of-the-box denken, intuitue en teamwork. Er is geen voorbereiding nodig!

Dit is natuurlijk ook een goede manier om te netwerken op een verfrissende manier. Spelletjes spelen met mensen die je niet kent en samen drankjes drinken, is een geweldige manier om elkaar te leren kennen. Weet je wat het nog beter maakt? Dit evenement is volledig gratis!

Hoe werkt het? 

Om deel te nemen vorm je een team en kies je een spelleider. 
De quiz zelf bestaat uit 24 raadselachtige vragen in sets van 12, met een pauze in het midden. Voor elke vraag krijg je een minuut om te brainstormen. Je mag elk idee opgooien!
De rol van de spelleider is om het beste idee uit te kiezen als het antwoord van het gehele team. 
De beste ideeenn komen vaak pas aan het einde van de minuut, dus geef niet op!

Registeer nu!

Het bijwonen van dit SmB evenement is gratis. Om te weten hoeveel stoelen, drankjes en snacks nodig zijn, wordt het echter wel aangemoedigd om je aan te melden. Als je later toch niet kan komen, laat het dan ook weten. Tot 19:00 op 11 augustus!

P.S. (COVID): Zorg ervoor dat je een geldige QR-code hebt!

P.P. S. (Photos): Door dit evenement bij te wonen geef je toestemming om mogelijk te verschijnen in foto's die mogelijk gebruikt worden als promotiemateriaal. Neem contact op met SmB als je dit niet wilt.