Overslaan en naar de inhoud gaan

Met de tentoonstelling Trinity wordt er een podium gecreëerd voor monumentale kunst in Leiden in samenhang met de wetenschap die de traditionele onderverdeling van de zeven kunsten oproept.

Een expositie met drieluiken van hedendaagse Leidse kunstenaars, teruggebracht naar de plek van oorsprong: een kathedraal-achtige kerk. Voeg daar een evenement aan toe met wetenschap, dans, poëzie en zang en je hebt de ingrediënten voor Trinity: Art & Science exhibition.

Jullie zijn van harte uitgenodigd om dit tijdens de opening op dinsdag 28 juni te komen bekijken, beluisteren, voelen en ervaren. De expositie opent om 15.30 de deuren. De optredens starten om 19.30 en zullen met pauzes tot ongeveer 22.30 duren.

Kan je niet op die avond, de expositie loopt nog tot en met de eerste week van augustus.


Waar: Hooglandse kerk, Nieuwstraat 2, Leiden

Wanneer:  28/06 t/m 10/07 & 19/07 t/m 07/08  
woensdag t/m zaterdag 10.00 - 18.00
zondag 14.00-18.00
(met uitzondering van 02/07 & 09/07 en onder voorbehoud van een evenement)

Wie: Casper Faassen, Tim Juffermans, Allart Lakke,  Inge Reisberman, Kees Kranenburg, Rémi de Ligny, Marjolein van Haasteren, Izaak Zwartjes,  Thijs Kelder,  Paul Cremers,  
Peter Zuur,  Vincent Icke,  Manon de Visser,  Hein van Dongen, DansBlok,  
het Leids Kamerkoor, René Oskam.

Entree: Gratis!

Meer info op de website.Georganiseerd door Tim Juffermans (Studio 071) en Kees Kranenburg (Het Ontwikkelingsatelier). Met dank aan de Hooglandse Kerk, Gemeente Leiden, Cultuurfonds Leiden, Floreat Musica, Leiden European City of Science 2022, EP Swaak, Samsung, Yomooka.