Overslaan en naar de inhoud gaan

Leer samen met studenten recyclen en laat gratis je oude spullen taxeren, opknappen of verpatsen!

Heb jij nog oude spullen in een kast of op zolder en wil weten of ze nog wat waard zijn? Of wil je ze repareren, verkopen, ruilen of weggeven?  Neem ze mee naar - Tussen Cash & Trash - De Leidse Kringloopmarkt.

Tussen Cash en Trash is een wijkevent voor jong en oud. Op deze kringloopmarkt kun je je spullen verkopen, ruilen of zelfs een tweede leven geven door bijvoorbeeld een kleine kledingreparatie of fietsreparatie.

Iedereen is welkom op vrijdag 18 maart vanaf 14.00 uur

Als je spullen hebt om te ruilen of te verkopen en je er er zeker van wilt zijn dat er een tafel is om je spullen op uit te stallen, stuur dan een mailtje met je naam naar leidsekringloopmarkt@gmail.com. Dan staat er op 18 maart een tafel voor je klaar.

Heb je kleding of een fiets die met een kleine reparatie te herstellen is, neem ze mee! Onder begeleiding voer je zelf een kleine kledingreparatie uit. Defecte fietsverlichting, een lekke band, een kapotte bel, pedalen of zadel worden ter plekke gerepareerd door vakmensen.

Tijd: 14.00 uur

Locatie: Het Gebouw, Arubapad 2 Leiden Noord

Entre: Dit event is Nederlandstalig. 

18 maart is het Wereld Recycling Dag. Tussen Cash & Trash is een activiteit voor Leiden European City of Science 2022  - Kennis door de Wijken - en wordt georganiseerd door Leren met de Stad: een samenwerking van Hogeschool Leiden - Universiteit Leiden - Gemeente Leiden, samen met MBO Rijnland, Incluzio en Sol.