Overslaan en naar de inhoud gaan

Op 2 juni vinden aansluitend aan de LUMC Onderwijsconferentie de M.F.L.S.-LUMC Onderwijsprijzen plaats in HePatho, rondom het thema ‘Time to shine’!

Docenten met talent om moeilijke stof enthousiast en duidelijk over te brengen zullen deze dag in het zonnetje gezet worden.

Op de uitreiking wordt door de Raad van Bestuur de LUMC Student Research Award  toegekend aan een student Geneeskunde en Biomedische wetenschappen. Daarnaast reikt de M.F.L.S. de gewilde Prof. dr. G.J. Tammelingprijs uit aan de beste docent van het LUMC.
Tevens zal het beste blok van zowel Geneeskunde, Biomedische wetenschappen, Farmacie, Vitality & Ageing en Population Health Management in de prijzen vallen, net als de afdeling die het beste co-schap geeft.
Tevens zal de prijs beste Halve Minor  worden overhandigd.
Tot slot zal er speciale aandacht besteed worden aan de BKO-certificaten. De presentatie is in handen van Prof. dr. P.C.W. Hogendoorn en Tim Roumen, voorzitter van de M.F.L.S.

Vanaf 16:30 bent u van harte welkom in HePatho om in borrelsfeer te kijken wie dit jaar de gelukkigen zijn! 17:30 zullen we van start gaan met het uitreiken van de prijzen. Later binnenlopen is ook mogelijk.

16:30 - 19:00
Sociëteit HePatho
LUMC 
Albinusdreef 2 
2333ZA Leiden