Overslaan en naar de inhoud gaan

Het thema van SBE22 Delft is ‘Innovations for the Urban Energy Transition: Preparing for the European Renovation Wave’, met focus op implementatie van de innovaties.

De SBE22 Delft conferentie, georganiseerd door TU Delft en TNO, zal zich focussen op hoe de spoedige, stedelijke energie transitie die aangekondigd werd door de Europese Commissie in haar plannen voor een ‘renovation wave’ gerealiseerd kan worden. Professionals en onderzoekers zullen de kans hebben om samen te komen en over onderwerpen zoals energiesystemen, de bouwsector, en renovaties te discussiëren.  

Who knows 
De organisatoren van dit congres zijn de TU Delft en TNO.  
De Technische Universiteit Delft is de oudste en grootste technische universiteit van Nederland. De gezamenlijke missie van haar acht faculteiten is een impact voor een betere samenleving. Daarnaast organiseert en host de TU Delft congressen, symposia, en andere wetenschappelijke bijeenkomsten. 
De Nederlandse Organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO) is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie met de missie om mensen en kennis te verbinden en innovatie te creëren die het welzijn van de samenleving duurzaam versterkt.  

Terrein: Duurzaamheid, energie 
Locatie: TU Delft, Mekelweg 5, 2628 CD Delft 
Website