Overslaan en naar de inhoud gaan

TEDxBoerhaavedistrictStudio laat ideeën zien van mensen die wonen, werken en/of studeren op deze bijzondere plek in Leiden.

In het Leiden Bio Science Park gebeurt verbazingwekkende wetenschap: museum Naturalis toont een enorme collectie natuurhistorie, bereiden scholen, hogescholen en de universiteit jonge mensen voor op hun toekomst. En onderzoekt het LUMC nieuwe manieren om ziekten te genezen en te voorkomen.  'A walk in the park' is een knipoog naar de verschillende functies van een park: een plek waar mensen elkaar ontmoeten, om te ontspannen, voor een rondje hardlopen, voor picknicks, BBQ's en spelletjes met vrienden. In het Engels betekent het ook dat iets gemakkelijk is om te doen voor een expert, zoals het koken van een heerlijke maaltijd voor een chef-kok. Een wandeling in het park combineert het gevoel van groen en plezier met passie van een deskundige die vurig over zijn of haar favoriete onderwerp praat. 

Meer informatie over de TEDx talk vind je hier. Werk, woon of studeer je in het Boerhaavedistrict in Leiden? Heb je een idee dat je graag wilt delen? Meld je dan snel via deze link.