Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is water voor jou? Zitten we straks van regen in de drup? Denk mee over de toekomst van water in de Leidse regio tijdens de vierde editie van het Plekberaad.

Tijdens de Leidse Plekberaden komt een diverse groep samen om te werken aan een mooier, duurzamer en inclusiever Leiden. Op een geheime locatie aan de oever van de Rijn gaan we op 28 november 2022 met elkaar in gesprek over de toekomst van ons water. Wat? Water?! Ja.

De agenda wordt bepaald door de deelnemers samen. Welke dromen, vragen en zorgen heb jij over water? Wat doen we bijvoorbeeld als de Rijn uit haar oevers treedt? Worden de ommelanden overloopgebieden? Zijn de wegen van de toekomst de vaarwegen en -geulen van nu?

Wat is water voor jou? De toekomst maken we samen en daarom is het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. Graag nodigen we jou uit voor de vierde editie van de Leidse Plekberaden.

Om de groep zo gevarieerd mogelijk te houden vragen we de mensen die mee willen doen om een vraag te beantwoorden op het aanmeldformulier. Deel met ons wat water voor jou betekent en wie weet nodigen we je uit voor deze bijzondere bijeenkomst.

Aanmelden kan via de knop bovenaan deze pagina.

Praktisch

Thema: De toekomst van water in de Leidse Regio

Locatie: Aan de oever van de Rijn – precieze locatie wordt alleen gedeeld met deelnemers

Tijd: 13.00 – 18.00