Overslaan en naar de inhoud gaan

Meertalig opvoeden, hoe doe je dat? 

Steeds meer kinderen groeien op met meerdere talen om zich heen. Dat biedt veel kansen, maar roept soms ook vragen op. Is het bijvoorbeeld normaal dat kinderen talen mixen? Moet ik als ouders de talen gescheiden houden? Of juist combineren? Gaan meertalige kinderen later praten? En hoe zorg ik ervoor dat mijn kind ook goed Nederlands leert?

Tijdens de workshop 'meertalig opvoeden voor ouders' vertelt Marga van Mil-Leijtens, logopedist en specialist bij OnderwijsAdvies, wat er allemaal komt kijken bij meertalig opvoeden. Naast vertellen worden er tijdens de workshop ook veel praktische tips gegeven en is er ruimte om vragen van ouders.

Er zijn twee sessies van de workshop:

Sessie 1: 09.00 - 10.00 uur
Sessie 2: 10.15 - 11.15 uu 

Ouders mogen hun kinderen meenemen naar de workshop. Entree is gratis. De locatie is BplusC Het Gebouw, arubapad 4 in Leiden. Aanmelden kan door te mailen naar taalhuis@bplusc.nl

Who knows: Mevr. Marga van Mil-Leijtens

Marga van Mil-Leijtens werkt bij Onderwijsadvies als logopedist en specialist meertaligheid. In haar dagelijks werk heeft Marga veel te maken met meertalige kinderen en ouders. Het vermogen van kinderen om taal te verweven inspireert haar enorm.