Overslaan en naar de inhoud gaan

Medical Delta Conference 2022

De Medical Delta Conference 2022 vindt dit jaar plaats in Leiden op 15 november. Geheel in het thema van het dagonderwerp van Leiden European City of Science van die dag, game changer, is het thema van de Medical Delta Conference 'Technology: THE Gamechanger for Health'

Het health & technology ecosysteem van het deltagebied en daarbuiten komt samen op de Conference. Naast een interessant inhoudelijk programma, wordt een nieuwe lichting Medical Delta hoogleraren geïnaugureerd. Nieuwe inzichten en gamechanging innovaties zijn te zien en te ervaren op de interactieve informatiemarkt. Gedurende de middag zijn er volop netwerkmogelijkheden.

Laat je verrassen, kom tot nieuwe inzichten en ontmoet elkaar op de Medical Delta Conference 2022! 

 

Voor meer informatie over het programma klik hier: Medical Delta Conference 2022 - Programma (aanmelder.nl)

Medical Delta

Medical Delta brengt drie gerenommeerde universiteiten, twee universitair medische centra, vier hogescholen, overheden, bedrijven, zorginstellingen en andere partijen in Zuid-Holland samen. Medical Delta startte in 2019 een groot wetenschappelijk programma. Meer dan 360 wetenschappers werken in vijftien verschillende consortia samen aan technologische oplossingen voor duurzame zorg. Ook bedrijven, zorginstellingen, de provincie en grote steden in de Delta zijn nauw betrokken, onder meer via Living Labs waar innovaties met eindgebruikers in de (zorg)praktijk worden getest. De doelstelling is dat deze onderzoeksprogramma’s groeien in omvang en excellentie én technologische oplossingen voor duurzame zorg realiseren. Zo geeft Medical Delta een enorme impuls aan de life sciences & health-sector in Zuid-Holland en in Nederland als geheel.