Overslaan en naar de inhoud gaan

Een feestelijk programma met topsprekers uit de chemie, entertainment en spannende prijzen met talenten in de spotlight.

In 2022 wordt andermaal de Avond van de Chemie georganiseerd. Dit jaar vindt de Avond van de Chemie plaats in Leiden. Jong KNCV organiseert de Spotlight prijs voor de beste pitch van een PhD student over zijn of haar onderzoek.

Het belooft weer een prachtig programma te worden waarin topsprekers uit de chemie gecombineerd worden met entertainment en een spannend prijzengala waarin talenten in de spotlight worden gezet. Meer weten over de Avond van de Chemie of heb je je pitch al klaar staan? Klik dan snel hier voor meer informatie over de avond en hoe je kans kunt maken op de Spotlight prijs.

Bereid u voor op een prachtige avond
Het programma is inmiddels grotendeels bekend en de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging stelt vol trots de eerste sprekers  voor: Marthe Walvoort (Rijksuniversiteit Groningen) en Marc Koper (Universiteit Leiden). 

Naast topsprekers uit de chemie bestaat de Avond van de Chemie ook uit een entertainmentprogramma en een spannend prijzengala waarin talenten in de spotlights worden gezet. Tijdens het Prijzengala worden dit jaar vijf prijzen uitgereikt, namelijk: Gouden Vlam (mbo), Gouden Spatel (hbo), Golden Master Award (wo), Spotlight Prijs (PhD) en de Van Marumpenning.

De avond wordt afgesloten met een feestelijke borrel. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website