Overslaan en naar de inhoud gaan

Een cocreatie van Marike van IJssel en Marcella Hartjes. Wat is Veerkracht? Hoe zetten we het in? Kom naar deze open dag en doe mee aan diverse workshops over Veerkracht.

Een dag waarin vanuit nieuwsgierigheid verkend wordt wat veerkracht eigenlijk is en hoe we onze veerkracht-spier kunnen versterken. Gecombineerd met theorie en ervaring, nodigt veerkracht je uit om inhoudelijke kwesties te behandelen, zoals de vraag: wat is het antwoord op dat wat het leven mij nu geeft? 

Marike van Ijssel en Marcella Hartjes van de Cirkel van Veerkracht nemen je mee in de 'negen wegen van welzijn', die zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Deze negen wegen zijn een leidraad geworden in hun eigen veerkrachtige leven. Door middel van diverse workshops kun je ontdekken welke weg jou op dit moment in je leven iets kan leren of ondersteunen. 

Op de website van Cirkel van Veerkracht zijn een aantal interviews te vinden waarin vrouwen over hun veerkracht ervaringen vertellen. Van die wijsheid kun je dus alvast genieten voor het bezoek aan één van de workshops. 

De inloop begint om 12.30 uur en er zullen drie workshopronde plaatsvinden. Vervolgens vindt een Veerkrachtige potluck maaltijd plaats van 17.30 - 19.30 uur, gevolgd door een Veerkrachtige cirkel van 20.00 - 22.00 uur. Het is mogelijk om de hele dag te komen of een enkele workshop te volgen.

Deze activiteit is zowel Nederlands- als Engelstalig.

Locatie: Huis van Mogelijkheden, Noachstraat 2, Leiden

Tijd: 12.30 - 22.00 uur

Entree: Gratis, maar vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan per mail naar marike@bewustleiden.nl of op de dag zelf.