Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de toekomst op de Publieksdag Regeneratieve Geneeskunde

Op 28 mei vindt de Publieksdag Regeneratieve Geneeskunde plaats in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Deze dag wordt georganiseerd door de route Regeneratieve Geneeskunde gerelateerd aan de Nederlandse Wetenschapsagenda (NWA). Op deze dag laten we je zien wat de toekomst van de geneeskunde in petto heeft. Zou je behandeld kunnen worden door je eigen cellen? Zullen we de ontwikkeling van medicijnen efficiënter kunnen maken? Hoe kunnen je eigen genen de oplossing zijn voor je gezondheidsprobleem? Maar ook: wat zijn de maatschappelijke implicaties van de huidige ontwikkelingen in de geneeskunde? Hoe betalen we voor deze dure behandelingen? En wie is de eigenaar van gecommercialiseerde therapieën die zijn afgeleid van jouw cellen?

Dit alles komt aan de orde op een beurs (open van 10:00-16:00) waar u kunt lezen, ervaren, discussiëren, kijken en luisteren naar het verhaal van de Nederlandse route Regeneratieve Geneeskunde. De dag is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig.

Deze dag wordt georganiseerd door de Nederlandse Wetenschapsagenda (NWA) en biedt een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in dit spannende onderwerp.

De markt is van 10.00 - 16.00 uur en de ronde tafel sessies zijn van 12.00 - 15.00 uur

Voor wie?

Of je nu helemaal niets af weet van stamcellen of al bekend bent met regeneratieve geneeskunde, jong bent of ouder, iedereen is van harte welkom. Neem ook gezellig je vrienden en familie mee. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden.

Aanmelden voor de markt is niet verplicht, maar we horen graag of je komt. Voor de ronde tafel sessies adviseren we wel om je aan te melden zodat je zeker bent van een plek. Aanmelden kan via deze link.

Voor het programma klik hier.

Locatie: Stadsgehoorzaal, Breestraat 60, 2311 CS Leiden

Tijd: 10.00-16.00 uur

Leeftijd: Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Meer informatie op de website.