Overslaan en naar de inhoud gaan

Elk jaar is de Hortus tijdens de langste dag van het jaar tot in de late uurtjes open. Kom genieten van die speciale bloemen die alleen ’s avonds volop geuren.

Sommige bloemen zijn 's nachts mooier dan overdag. Zo geuren sommige bloemen meer na zonsondergang dan daarvoor. Om bezoekers deze bijzondere bloemen mee te laten maken is Hortus tijdens de langste dag van het jaar ook 's avonds open. 
Kom dus genieten van deze speciale bloemen, van de avondsfeer, maar ook van smaakvolle muziek en kleinschalige voorstellingen, goede wijn en goed gezelschap bij de Hortus Botanicus Leiden. 

Tickets 

De tickets voor de Midzomernacht kosten 8 euro voor een volwassene. 
Studenten kunnen echter vaak korting krijgen en als je er extra vroeg bij bent, zijn er misschien nog goedkopere "early bird" tickets beschikbaar. 
Kinderen tussen de 4 en 12 mogen voor 3,50 euro al naar binnen en jongere kinderen hebben gratis toegang!
Als je er bij wilt zijn, haast je dan naar de website van de Hortus of bestel je tickets hier

Let op: De Hortus sluit haar deuren tussen 18:00 en 19:30 zodat de medewerkers het evenement kunnen voorbereiden. Je hebt daarnaast echt een Midzomernacht-ticket nodig als je wilt attenderen, een standaard Hortus ticket is ongeldig. Roken is tijdens het gehele evenement niet toegestaan. 

19:30 - 23:00 
21 juni 2022 
Hortus Botanicus Leiden 
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden