Overslaan en naar de inhoud gaan

De NINO Annual Meeting brengt studenten en onderzoekers van het Nabije Oosten samen om ideeën over onderzoeksprojecten te delen en de NINO Thesis- prijzen uit te reiken.

Het Nederlandse Instituut voor het Nabije Oosten, ook wel NINO, houdt jaarlijks een bijeenkomst voor studenten en onderzoekers van het Nabije Oosten. Tijdens deze Annual Meeting kunnen zij netwerken, ideeën uitwisselen, keynote speeches van experts beluisteren, en worden de NINO Thesis prijzen uitgereikt tijdens een ceremonie.  

Who knows

Dit congres wordt georganiseerd door NINO en de (Faculteit Archeologie) Universiteit Leiden. 
NINO is een Nederlands onderzoeksinstituut voor het Nabije Oosten dat zich in de Universiteit Leiden bevindt. Het houdt een internationaal erkende open bibliotheek bij, belangrijke collecties van relevante objecten, en publiceert wetenschappelijke tijdschriften, met het doel om kennis over het Nabije Oosten te bevorderen.  
De Faculteit Archeologie van de Universiteit Leiden onderzoekt de ontwikkeling van menselijke samenlevingen wereldwijd en bestudeert erfgoed van de geschiedenis van de mensheid. Naast onderzoek is de kerntaak van de faculteit het opleiden van archeologen.  

Terrein: Nabije Oosten, archeologie, geschiedenis 
Locatie: Universiteit Leiden Faculteit Archeologie (Van Steenis gebouw), Einsteinweg 2, 2333 CC Leiden 
Website