Overslaan en naar de inhoud gaan

Leer alles over lokaal en goedkoop voedsel bij Voedsel om de Hoek. Tijdens deze activiteit kom je erachter dat voedsel niet van ver weg hoeft te komen om goed te smaken. Een voedselmarkt die je met een hele hoop (lekkere!) inspiratie zal verlaten.

Voedsel reist af en toe de hele wereld over voordat het op je bord belandt. Dat is logisch, want dat voedsel ligt voor ons klaar in de supermarkt. Af en toe vergeten we echter dat er om de hoek van alles te eten valt, gezond én goedkoop. Kom daarom naar ‘Voedsel om de hoek’!

‘Voedsel om de hoek’ is een voedselmarkt waar je leert om je eigen groente en fruit te kweken, restjes te hergebruiken en lokaal eten te kopen. De activiteit is toegankelijk voor alle leeftijden. Zo kunnen kinderen broodjes bakken boven vuur, wildplukken en plantjes kweken. Ook het Kamerkoor Con Passione komt optreden, en zullen de dag feestelijk afsluiten.

Voedsel om de hoek is een initiatief van de Donut Coalitie Leiden, i.s.m. vele Leidse en regionale partners, waaronder Libertas, IVN, Stichting NaarBuiten, Kamerkoor Con Passione, Bomenbond, Naturalis en boerderijen uit de omgeving.

Meer informatie is te vinden via deze link.

Deze activiteit is Nederlands- en Engelstalig.

Locatie: De Parelvissers, Bizetpad 8, Leiden (zorglocatie in Zuid-West)

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Entree: Gratis, vrije inloop