Science Meets Business: De Fermentatie Special
- Brouwerij Pronck
Kom naar een gezellige avond waarbij de wereld van fermentatie centraal staat!
Elke tweede donderdag van de maand vind het Science Meets Business evenement plaats. Donderdag 8 december is geen uitzondering. Deze keer staat de avond in het teken van allerlei onderwerpen die met fermentatie te maken hebben.
Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen (of je nou echt iets van fermentatie afweet of niet). Meld je hier aan!
Let op; dit evenement is Engelstalig!
De Sprekers
- Peter Rowe: Powering Fermentation for fish-feed
Deep branch uses waste streams - including CO2 - from huge factories to power fermentation that generates fish-feed. Founder/CEO Peter Rowe will break down this complex process into smaller parts and share how his company got to where it is today! - Jos Seegers: Fermentation in the human microbiome
Jos Seegers has dedicated his entrepreneurial and academic life to healthcare involving fermentation processes in human microbiome. He will open the evening and enthusiastically share his knowledge of fermentation and the organisms that coexist with your body. - Daan Luining: Fermentation for animal-free meat
Meatable makes use of fermentation processes to make sustainable, animal-free meat. Daan Luining, the founder/CSO of this cultured meat company, will nerd out with us and share his company’s journey.
Het Programma
17:30 - 18:00 -- Inloop
18:00 - 19:00 -- Presentaties
19:30 - 20:30 -- Network Borrel
Praktische Informatie
17:30 - 21:00
8 december 2022
Brouwerij Pronck
Langegracht 70D, 2312NV, Leiden