Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaatdagen 2022 is een congres voor (vaat)chirurgen en allen die voor soortgelijke specialismen in opleiding zijn of geïnteresseerd zijn in dit vakgebied.

Tijdens de Vaatdagen 2022 komen vaatchirurgen, laboranten, interventieradiologen en geïnteresseerden samen om lezingen volgen, parallelsessies bij te wonen en te netwerken.  Er zijn gezamenlijke eetmomenten zijn, een feestavond en een uitreiking voor de beste vrije voordracht. De Vaatdagen 2022 zijn geaccrediteerd door meerdere organisaties, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde en de Landelijke vereniging van operatieassistenten.  

Who knows 
De Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) is de wetenschappelijke beroepsvereniging van vaatchirurgen en artsen in opleiding voor dit vak. 
CongressCare is een congresbureau gespecialiseerd in het organiseren van (internationale) medische wetenschappelijke bijeenkomsten. Als gecertificeerde Professionele Congres Organisator realiseert CongressCare congressen en symposia voor wetenschappelijke verenigingen, medische bedrijven, en medische specialisten.  

 
Terrein: Vaatchirurgie, medische wetenschappen 
Locatie: Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout 
Website