Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat maakt De Waard #WAARDIG? Kunstenaar Julia Heslop en Theatermaker Sterre de Vries gingen in gesprek met buurtbewoners. Ga in gesprek over hun bevindingen en maak je eigen kunstwerk!

In de maand juni vindt #WAARDIG plaats. Festival van het Andere Theater nodigde twee kunstenaars uit om een maand in De Waard te wonen en werken. Het doel is in te zoomen op De Waard, om te kijken wat er nu daadwerkelijk gebeurt. Een zoektocht naar de werkelijke kracht van de wijk. Wat voelen buurtbewoners voor hun wijk en hoe laten ze zich niet wegduwen door opgelegde vernieuwingen? Zijn alle ontwikkelingen #WAARDIG voor De Waard? 

In de maand juni zijn kunstenaar Julia Heslop en Theatermaker Sterre de Vries met andere bewoners in gesprek geweest over de veranderingen in De Waard. Samen met de bewoners hebben ze de wijk gezien, gehoord, geroken en gevoeld. De resultaten van dit verblijf wordt op 2 juli gepresenteerd met een kunstwerk over de buurt. Ze laten een internationale kijk zien op wijkvernieuwing.

Ga in gesprek met de kunstenaars over de weerbaarheid van een sterkte buurtgemeenschap. Of maak zelf je eigen kunstwerk van de wijk!

Locatie: Kantine van Gemiva, Willem Barentszstraat 7, Leiden

Tijd: 16.00 uur

Entree: Gratis.

Voor meer informatie kijk op de website.