Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is spiritualiteit eigenlijk? Met dode mensen praten en rondvliegen op eenhoorns? Eveline Ramaekers legt uit waar het volgens haar wél om gaat in de workshop Spiritualiteit voor Sceptici.

Door corona wordt deze activiteit verplaatst. Zodra er een nieuwe datum bekend is laten we dat op de website weten.

Spiritualiteit. Wat roept dit woord bij je op? Je huis uitroken met salie, misschien? Of juist praten met dode mensen? Rondvliegen op eenhoorns? Misschien vind je spiritualiteit iets voor zweverige types. Geitenwollen sokken. Dansen bij volle maan. Zoiets?

Eveline Ramaekers heeft een academische achtergrond. Jarenlang heeft ze als jurist voor universiteiten in binnen- en buitenland gewerkt. Totdat ze zich ging bezighouden met salie, dode mensen en eenhoorns. Om vervolgens tot de ontdekking te komen, dat dat niet is waar het werkelijk om gaat. Waar gaat het dan wel om? Dat kun je bij haar komen ontdekken in haar workshop: “Spiritualiteit voor Sceptici”.

Voor mensen die een beetje terugdeinzen van spiritualiteit, maar tegelijkertijd toch wel nieuwsgierig zijn. Wees welkom. Dan kunnen jullie het meteen hebben over die dode mensen en die eenhoorns.

Tijd: 13.30 - 15.30 uur

Locatie: Bibliotheek Voorschoten, Wijngaardenlaan 4, 2252 XN Voorschoten

Entree: leden Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar€7,50 / niet-leden €8,50 incl. koffie/thee. Kaartje kan gekocht worden op de website of aan de balie van de bibliotheek. Deze activiteit is Nederlandstalig

Meer informatie op de website.

Who knows

Eveline Ramaekers begon haar werkzame leven als academicus, als jurist. Ondanks een veelbelovende carrère werd zij daar niet gelukkig van. Ze zei haar carrìere vaarwel en ging een intens proces in van herstel, therapie en soul-searching. Spiritualiteit kreeg een steeds grote rol in haar leven en Eveline besloot haar inzichten te delen en mensen te gaan helpen. Als deel van haar bewustzijnsontwikkeling volgt ze regelmatig opleidingen zoals Aura Healing, Traumaheling voor baby’s en peuters, en diverse cursussen aangaande de evolutie van het menselijk bewustzijn.