Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat? Water?! Ik?

Wat is water voor jou? Zitten we straks van regen in de drup? Denk mee over de toekomst van water in de Leidse regio tijdens het Plekberaad van Leiden European City of Science.

Tijdens de Plekberaden komt een diverse groep samen om te werken aan een mooier, duurzamer en inclusiever Leiden. De toekomst maken we samen en daarom is het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. Graag nodigen wij jou op maandag 28 november uit voor de vierde editie van het Plekberaad om mee te denken over de toekomst van water.

Deel wat water voor jou betekent in het aanmeldformulier en wie weet word je uitgenodigd voor deze bijzondere editie van het Plekberaad.

Samen werken we aan de toekomst, doe je mee? 

Locatie: Aan de oever van de Rijn – precieze locatie wordt alleen gedeeld met deelnemers

Tijd: 13.00 – 18.00

Meer informatie over de activiteit en hoe het aanmeldproces vind je hier: Wat? Water? Ik? | Leiden2022

Plekberaad 30 juni 2022 3

Wat is een Plekberaad?

De Plekberaad bijeenkomsten zijn het belangrijkste onderdeel van de New European Bauhaus programmalijn. In deze ‘Plekberaden voor de Toekomst’ komen allerlei verschillende mensen bij elkaar om over de toekomst van hun plek te praten. Meestal is deze plek ‘Leiden’. Het kan ook gaan over bijvoorbeeld ‘water’ als plek, of iedereens eigen plek bij hun eigen werk, school, kerk, moskee, plein of voetbalclub. Met al die verschillende mensen samen ontdekken we hoe de toekomst eruit kan zien, bijvoorbeeld het jaar 2060 of 2112.